MOVG Best Practice GDPR

GDPR: EU-Persondata-forordningen

Vi har udviklet en let og brugervenlig løsning til små og mellemstore virksomheder

Ring +45 70 20 79 02

eller kontakt os her for en snak om GDPR

EU-Tilbudsproces

Vi hjælper dig sikkert i mål med EU-Tilbudsprocessen hos leverandører

Kontakt os her

MOVG Best Practice dokumentation og processer for EU-Persondataforordningen

Vi har sammen med flere virksomheder udviklet en best practice metodik for hurtigt at få et overblik over virksomhedens anvendelse af persondata.

Download vores brochure

  • Workshop for introduktion til EU-Persondataforordningen
  • Dataanalyseskabelon for anvendelsen af persondata hos kunden – udfyldes af kunden
  • Risikoanalyse baseret på den af kunden udfyldte dataanalyse
  • Procesbeskrivelse baseret på dataanalysen for:
    • Håndtering af Indsigtsanmodning
    • Håndtering af Retten til at blive glemt
    • Håndtering af alvorlige brud på datasikkerhed
  • Brevskabelon for anmodning om databehandleraftale

Virksomheden opnår et overblik over anvendelsen af persondata og her nu et solidt grundlag for at beslutte hvilke tiltag, der skal iværksættes for at være comliant med EU-Persondataforordningen inden den 25. maj 2016, hvor Databeskyttelsesloven træder i kraft.

Hvad siger kunderne?

Fra usikkerhed til overblik….

Vi har hos Renz A/S (ME-FA Postkasser), i samarbejde med Management of Value Group, fået meget mere styr på den nye persondataforordning (GDPR) som bliver indført den, 25. maj 2018, og dens mulige konsekvenser for Renz A/S.

Vi er i processen gået fra at være usikre på betydningen af persondataforordningen (GDPR) til at have et overblik, og ikke mindst beskrevne processer ved mulige forespørgsler om persondata, retten til at blive glemt og håndtering af underretning på brud af datasikkerhed.

Det har været en god og konstruktiv proces, og vi kan give vores varmeste anbefalinger til såvel proces som Management of Value Groups enkle og overskuelige metoder til at få det implementeret … Vi er meget tilfredse med resultatet.

Anders K. Pedersen, Controller.

Hvordan kommer du videre?
Vi har flere mulige løsninger, der tager udgangspunkt i din virksomheds størrelse og økonomi.

kontakt os

 Vi ser frem til at høre fra dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Sammmentykke:

Vil du høre mere